Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[08-05-2024]

Що робить юрист у справах ДТП?



В юридичній сфері існує така практика, коли адвокати приділяють особливу увагу конкретній галузі. Таким чином їм вдається отримати більше практичного досвіду з конкретної сфери і, відповідно, братися за дедалі складніші справи, гарантуючи позитивний для клієнта результат. Тому, якщо ви потрапили в аварію і отримали травми або пошкодження транспортного засобу, необхідно шукати юриста, який спеціалізується на веденні справ, пов'язаних з дорожньо- транспортними пригодами.

Сьогодні знайти адвоката з питань ДТП доволі просто: фахівці відкривають свої кабінети або ж працюють в юридичній сфері. Головне переконатись у досвідченості та кваліфікації спеціаліста на https://sbars.com.ua/poslugi/dtp/ та обрати автоюриста, якість роботи та вартість послуг якого вас повністю влаштовують.

Давайте детальніше розберемо, чим саме займаються адвокати з питань ДТП.

Виїзд на місце аварії 

Здавалося б, навіщо адвокатові виїжджати на місце дорожньо-транспортної пригоди? Втім, допомога та підтримка фахівця в такій ситуації неоціненна:

  1. Люди, які постраждали в аварії, переживають стрес і не завжди можуть все правильно пояснити чи запам'ятати. А це необхідно зробити для отримання максимально справедливого рішення та чесної матеріальної компенсації збитків.
  2. Представники правоохоронних органів, які виїжджають на місце аварії, складають протокол, орієнтуючись на свідчення учасників ДТП та очевидців подій. І лише потім починають вивчати інші докази, що підтверджуватимуть або спростовуватимуть провину. Адвокат з питань ДТП має повноваження спілкуватися від вашого імені з представниками поліції.

Автоюрист також може опитувати свідків подій. Це допомагає скласти повноцінну картину.

Спілкування зі страховими компаніями 

Якщо ваш транспортний засіб було застраховано, неодмінно відразу після аварії необхідно буде відвідати страхову компанію. Адже в більшості випадків ви маєте право претендувати на грошову компенсацію, яка б покривала ремонт автомобіля.

Втім, далеко не завжди страховики готові виплачувати ту суму, яка зазначена в договорі. Вони намагатимуться довести, що саме ваш випадок не є страховим. І погоджуватимуться на мінімальну виплату. Адвокат з питань ДТП може сам від вашого імені зустрітися з працівниками страхової компанії. Юристи знають важелі, які можна використовувати, аби отримати максимально справедливу компенсацію.

Комплексна допомога під час розгляду справи 

Буває так, що навіть невелика аварія переростає у серйозний конфлікт та переходить судову площину. У такому разі вам необхідна буде допомога автоюриста, щоб підготувати позов до суду та скласти пакет документів.

Адвокат знає, які медичні довідки потрібно зібрати, які свідчення та виписки можуть бути корисними під час судових засідань. Це допоможе постраждалій стороні довести провину іншого учасника ДТП і отримати справедливу компенсацію за завдані моральні та матеріальні збитки.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus