Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[24-10-2023]

Bardahl – один з найбільших виробників автомобільної хімії у світі



 На сьогоднішній день Bardahl – один з найбільших виробників автомобільної хімії у світі. Компанія має потужні виробничі майданчики, власні наукові лабораторії та сучасний дослідницький центр. Контроль якості продукції здійснюється на всіх стадіях виробництва, починаючи від перших хімічних реакцій та закінчуючи розфасовкою кінцевої продукції. Компанія виробляє олії, присадки та технічні рідини високої якості.


Три секрети успіху американського бренду


Добре відома у всьому світі марка Bardahl з'явилася завдяки еміграції норвежця Оле Бардаля до США у 1922 році. Щоб залишатися серед кращих світових виробників, компанія дотримується трьох основних принципів:


продукція не поділяється на професійні та аматорські лінії, а класифікується за іншими ознаками;


для досягнення високої якості налагоджено найсуворіший контроль кожного етапу виробництва на всіх виробничих майданчиках, які розташовані в Бельгії, Франції та Італії;


розробки формул складів використовуються передові досягнення науки.

 


Унікальна формула – що про неї відомо


Що ж це таке – Бардаль Polar Plus, формула, що лежить в основі всіх продуктів? Це:
Поляризованість молекул. Це дає "прилипання" масляної плівки до деталей. Вона залишається на деталях навіть під час важких навантажень та після тривалих простоїв
Легкий старт двигуна, у тому числі за екстремальних негативних температур.


Захист при холодному запуску двигуна та інших агрегатів. Адже в мастильних матеріалах Bardahl (у моторній олії, трансмісійній олії, присадках та інших технічних рідинах) присутня формула Polar Plus. Деталі ніколи не працюватимуть "на суху".
Зниження тертя. Як наслідок поляризуемості масляної плівки та унікального складу самої формули.


Безліч екстремальних тестів передових технологій Бардаль Україна, спортивні змагання доводять якість продукту.


Найпопулярніші серії – XTC, XTS та Technos. XTC – олива зі збалансованим пакетом присадок. Має хороші мастильні та омиваючі властивості, швидко проникає навіть у мікроскопічні зазори та утворює на деталі захисну плівку. В основному застосовується у автомобілях до 2013 року випуску. У той же час, Technos – універсальний варіант як для нового автомобіля, так і для машини з пробігом. Відповідає європейським екологічним вимогам та допускам. А XTS – 100% синтетична олива від Bardahl, призначена для сучасних бензинових та дизельних двигунів, як атмосферних, так і турбованих.

 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus