Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[12-10-2023]

Набір професійних інструментів торгової марки JTC-Ukraine



 

Набір професійних інструментів

JTC Auto Tools – це фаворит серед компаній- виробників професійних інструментів, які потрібні майстрам при виконанні ремонтних та будівельних робіт, виробничих операцій та побутових завдань. Також інструменти необхідні під час технічного обслуговування автомобілів. Набори компанії JTC  https://jtc.com.ua/profesijnij-nabir-instrumentiv/nabori-instrumentiv/ випущені на фабриках Тайвані з найкращих матеріалів.

Великий вибір інструменту для вирішення різних завдань

В онлайн-каталозі на нашому сайті представлені набори професійного інструменту для вирішення різних завдань. Наприклад, тут ви зможете вибрати та купити набір інструментів для автомобіля, розрахований на виконання будь-яких видів робіт:

1.    Слюсарні.

2.    Монтажні.

3.    Шиномонтажні.

4.    Заміна масла.

5.    Кузовний ремонт.

6.    Ремонт підвіски.

7.    Ремонт двигуна і т.д.

Кожне з перерахованих завдань вимагає застосування відповідних технічних засобів та ручного інструменту. Якість і надійність оснастки безпосередньо впливають на якість виконання ремонтних робіт та на технічний стан транспортного засобу.

Представлені в нашому каталозі набори інструментів JTC-Ukraine містять все, що потрібно при виконанні різних видів робіт – ключі, біти, насадки, слюсарний інструмент, подовжувачі, кардани, тримачі, коміри, а також великий вибір головок під різні види болтів, гвинтів або гайок. Різні набори мають відмінності в комплектації, що дозволить вам вибрати найкращий варіант під ваші потреби.

Де краще зробити покупку?

Купити професійні набори інструментів JTC-Ukraine можна у нашому інтернет-магазині. Вартість нижча за ринкову! В асортименті – великий вибір універсальних комплектів професійних ручних інструментів для різних завдань – ремонт авто, роботи з оптоволокном або електрикою та електронікою. Усі універсальні набори розміщені у зручних кейсах, які можна використовувати у майстерні чи на виїзді. Всі інструменти дуже гарної якості, виготовлені на передовому виробництві та супроводжуються сертифікатами.

На сторінці кожного набору можна переглянути комплектацію та почитати відгуки. Усі товари в наявності. Ваші професійні набори інструментів у валізах ми доставимо по Україні у найкоротші терміни.

Також застосування такого набору інструментів буде цілком виправданим при роботі на виїзді, адже дуже зручно, коли все необхідне для обслуговування або ремонту транспортного засобу знаходиться у компактному пластиковому кейсі, який завжди можна взяти із собою.

 

Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus