Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[13-11-2022]

Якісний ремонт ходової частини авто



Професійний ремонт ходової частини легкових автомобілів, ціни на який відрізняються демократичністю, завжди популярний серед сучасних автовласників. Головне – не помилитись з вибором надійного автосервісу.

Майстри Гермес Авто при оцінці стану автомобіля у Львові часто чують скарги типу «у мене щось стукає». У таких випадках слідує коротка співбесіда з власником, тест-драйв та комп'ютерна діагностика несправності вузла. В результаті відбувається ремонт саме тих компонентів, які реально вийшли з ладу.

Що потребує ремонту

Найбільш поширені проблеми ходової частини та причини їх появи:

  • Заміна сайлентблоків. Деталі ходової частини містять ряд рухомих або з'єднаних компонентів, удари та вібрації яких необхідно гасити. Саме для такого з'єднання використовуються сайлентблоки, які з часом зношуються через навантаження та зовнішні впливи. Це може виявлятися, наприклад, у підвищеному шумі при розгоні або наїзді на нерівності, а в деяких випадках і нестабільності руху автомобіля. Для зняття старих деталей та встановлення нових потрібне спеціальне обладнання.
  • Заміна амортизаторів, пружин та підшипників. Через стан вітчизняних доріг амортизатори та пружини, мабуть, є найбільш навантаженими частинами ходового чату. Їх постійний рух, що перешкоджає передачі ударів на кузов, також бере своє у вигляді природного механічного зношування, а також зламання пружини або протікання одного з амортизаторів. З метою безпеки більшість фахівців рекомендують при пошкодженні однієї з деталей замінити її разом із пружиною з обох боків цієї осі.
  • Важелі також належать до сильно навантажених елементів, і тому їм слід приділяти не менше уваги. Частини важелів піддаються впливу великих зусиль, і їх пошкодження найчастіше проявляється зниженням комфортності водіння, ривками, вібраціями та погіршенням реакції на повороти керма. Залежно від стилю водіння і дорожнього покриття перші ознаки зношування можуть проявитися вже на 80 000 км пробігу.
  • Заміна підшипників та маточок. За своє життя підшипник здійснює мільйони обертів, і, як і інші деталі, він зношується щоразу, коли наїжджає на купину. Будь-хто, хто коли-небудь стикався з пошкодженим підшипником, знає, що визначити проблему не так вже й складно. Категорично не рекомендуємо недооцінювати неприємний шум, що посилюється зі зростанням швидкості автомобіля. Це пов'язано з тим, що колесо може повністю застрягти, що небезпечно як на високих, так і на малих швидкостях.

Це основні деталі, які потрібно перевіряти, ремонтувати чи замінювати, щоб ходова частина автомобіля працювала на 100 відсотків. Якщо на деяких деталях немає ознак зношування, необхідно враховувати зовнішні впливи, такі як бруд, сіль, вода та перепади температури. Всі ці фактори сприяють не тільки утворенню корозії, але можуть суттєво сприяти механічним пошкодженням частин, що рухаються.

Вартість ремонту буде озвучена після результатів комп'ютерної діагностики та визначення масштабу пошкоджень.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus