Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[18-07-2022]

Найкращі зенітні ліхтарі та люки димовидалення в Україні



Компанія Медис-Т займає одну з провідних позицій у виробництві систем проти димної вентиляції з природним спонуканням тяги та покрівельних світлопрозорих конструкцій. Це експерти в галузі різних видів рішень щодо природного освітлення та систем природного тепло- та димовидалення, які підвищують пожежну безпеку. Основна продукція включає системи тепло- і димовидалення і зенітні ліхтарі. Люки димовидалення Медис-Т прозорі, так і непрозорі – монтуються на дах будівлі. Після встановлення покрівельних світлових ліхтарів освітленість у приміщенні збільшується вдвічі за рахунок того, що денне світло проникає через світлопрозорі отвори в покрівлі.

Зенітні ліхтарі обладнані різними механізмами відкривання, вони також служать як вікна для провітрювання, видалення диму. У разі пожежі є люками для евакуації.

За формою бані можуть бути різних геометричних форм:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • пірамідальні.

Залежно від функцій, що виконуються, ліхтарі бувають глухі або відкриті, а також, на ручному, пневматичному або електричному управлінні. У кожному окремому випадку зенітні ліхтарі виробляються під конкретний проєкт та архітектурні особливості.

Основні функції люків димовидалення під час пожежі:

  • запобігають розповсюдженню диму;
  • полегшують рятувальні роботи;
  • забезпечують захист конструкції будівлі та її оснащення;
  • скорочують збитки від пожежі, викликані димом, що виділяється, і гарячими газами.

Медис-Т застосовує автоматику для керування ліхтарями та люками димовидалення від провідних виробників з Німеччини та Данії. Існує численні типи конструкцій димовидалювальних люків та понад двадцять типових розмірів. Можна вибрати світлопрозорі конструкції як люків, так і люки з непрозорою кришкою. Додатково пропонуємо стрічкові зенітні ліхтарі із сегментами для димовидалення. Розміри стрічкових ліхтарів можуть бути різними. Ширина конструкції складає від 1000 до 6400 мм, довжина не обмежена.

Отримати будь-яку консультацію, відповіді на запитання, що цікавлять, можна особисто в офісі або через електронну пошту, за телефоном. Співробітники готові проконсультувати клієнтів, допомогти з вибором того чи іншого зенітного ліхтаря. Медис-Т працює понад 15 років, реалізовано понад 400 проєктів не лише на території України, а й за її межами. Компанія не тільки виготовляє конструкції, а й монтує, а при необхідності обслуговує системи.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus