Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[13-06-2022]

Мабуть, кожен автовласник стикається з проблемою зношених шин



 Мабуть, кожен автовласник стикається з проблемою зношених шин. Дане питання ставати особливо гостро, коли власник встає перед вибором, купити нові або шини. Нові покришки це завжди добре, але їхня вартість змушує задуматися про зворотне.

 

Для любителів авто і не переплачувати зайві гроші, існує інтернет магазин "Б/ У - Шини" Гумові покришки, є мабуть одним з найважливіших складових автотранспорту https://by-shyna.com/ua/. Вони вимагають постійної уваги за зносом і нехтувати їх станом не рекомендується. Їх знос залежить від пори року або покриття дорожнього полотна. Від стану та якості гумових шин залежить дуже багато, наприклад: стійкість і прохідність. Також ці фактори безпосередньо впливають на безпеку водіння. Через неякісні шини, автомобіль може стати некерованим навіть за хорошої погоди та якості дорожнього полотна. Звідси випливає, що від шин безпосередньо залежить здоров'я та життя не лише водія, а й усіх учасників дорожнього руху!

 

На даний момент існує велика кількість сервісів, які спеціалізуються на продовженні експлуатації покришок. Але в гонитві за економією при зверненні до таких фахівців, не можна по- справжньому бути впевненим у якісно виконаній роботі та власній безпеці.

 

Звідси, можна зробити висновки - що придбання шин, що були у використанні, справа завжди досить ризикована. Бо підводного каміння в цій справі на жаль не мало. Можна купити у родича, друга або сусіда, але коли мова про покупку на ринку, то брати припадати практично сліпу. Як відомо, покришки чорні і непрозорі і зазирнути всередину не вийде.

 

Використання шин з чималим пробігом на своєму автомобілі, можна серйозно розглядати як тимчасову міру. Цілком безпечно можна від'їздити не більше одного сезону. І в цій справі, думки автовласників розходяться. Одні вважають, що краще витратитися та від'їздити на повну безпеку кілька сезонів. Інші ж стверджують, що набагато краще часто міняти шини використовуючи бу і навіть, якщо доводиться міняти їх кілька разів за сезон їх не зупиняє.

 

Тому, якщо ви звернули увагу саме на б/в шини. Рекомендуємо не купувати їх на найближчому ринку. В наш час існує багато онлайн магазинів, що спеціалізуються на цьому питанні. Найчастіше це не маленькі фірми або навіть компанії, для яких неприйнятно продавати неякісний товар. Отже, і на дорозі себе можна відчувати набагато впевненіше. Також зручно придбати покришки не виходячи з дому, інтернет магазини пропонують доставку не тільки по місту, але і по країні.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus