Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[27-04-2022]

Сигнальні та захисні дорожні огорожі: застосування



Дорожньо-будівельні майданчики є небезпечними як для будівельників, так і для автомобілістів. Дорожні умови, що змінилися, безліч попереджувальних знаків, більш вузькі смуги руху і різні швидкісні зони підвищують ймовірність помилки водія. Підвищена ймовірність помилки водія означає, що робоча зона є небезпечним місцем для дорожніх робітників і автомобілістів, що потребує надійного захисту від помилки водія. Виробник Техпром пропонує вихід с цієї ситуації, детальніше на сайті.

Стовпчики та конуси не захищають ні робітників, ні автомобілістів, а лише забезпечують розмежування. Вони не перешкоджають в'їзду транспортних засобів на робочий майданчик і не зупиняють абстрактного робітника або частину будівельної техніки, що в'їжджають у рух.

Випробовані тимчасові водоналивні бар'єри забезпечують надійний захист та знижують ризик проникнення водія у робочу зону та, як наслідок, серйозної травми. Бар'єри допомагають викликати «бічне тертя», що знижує швидкість руху та забезпечує надійний захист робітника та автомобіліста.
Підрядники, які встановлюють тимчасові бар'єри, усвідомлюють цінність безпеки для робітників та розуміють справжню ціну нездатності захистити робітників належним чином. Тимчасові бар'єри часто використовуються, тому що вони є обов'язковими у контракті. Проте, навіть якщо підрядники, не уповноважені на це, знають, що тимчасові бар'єри є ефективним інструментом управління ризиками, що гарантує використання передового досвіду для захисту їхньої робочої сили.
 
На базовому рівні всі тимчасові бар'єри проходять випробування відповідно до міжнародних стандартів. Усі тимчасові бар'єри оцінюються місцевою дорожньою владою.
Як планувальник дорожнього руху або менеджер з безпеки об'єкта, ви повинні приймати рішення про те, який тимчасовий бар'єр вибрати і як він розгорнеться на основі цієї обмеженої інформації.

На робочих майданчиках зазвичай потрібен аналіз ризиків для конкретних майданчиків, і для проведення такого аналізу вам знадобиться більше інформації.

  1. Скільки місця залишається для переміщення бар'єру у разі удару?
  2. Мені потрібно перенаправити пішоходів навколо робочого майданчика на проїзну частину, скільки я повинен залишити для руху шлагбауму?
  3. Бар'єр не може бути встановлений так, як дозволено, що мені робити?

Всі ці та інші питання вплинуть на очікувану ефективність обраного тимчасового бар'єру на ділянці.

Що може зробити підрядник чи планувальник дорожнього руху?

Виконайте оцінку ризику для конкретного об'єкта за підтримки виробника тимчасового бар'єру. Виробник — ваше найкраще джерело інформації, коли йдеться про очікувану продуктивність у нестандартних ситуаціях.
Усі виробники тимчасових бар'єрів зацікавлені в тому, щоб їх бар'єри використовувалися належним чином для забезпечення захисту, що очікується на вашій ділянці.
Виконайте оцінку ризику для конкретного майданчика за підтримки експерта з багаторічним практичним досвідом використання та обмежень різних типів тимчасових бар'єрів, а також того, як вони можуть працювати на вашому майданчику.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus