Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[16-02-2022]

Огляд дизельного двигуна Mazda



2,2-літровий дизельний двигун Mazda – це перший дизельний двигун, створений відповідно до принципу сталого розвитку Mazda. Прочитайте наш огляд, щоб дізнатися, чи це добре.

«Він справді майже такий гарний, як Mondeo». Отже, це не найоригінальніша мантра, але вона підтримує обіцянку Mazda зробити всі свої автомобілі легшими та економічнішими, що добре.

Потужний двигун

І ця Mazda6 – перша машина, оснащена стійким зум- двигуном. Це повністю розроблений 2,2-літровий Мазда 6 дизель, який випускається у трьох варіантах потужності – 123, 161 та 183 к.с. - і замінює існуючий 2,0-літровий дизельний двигун потужністю 138 л.

Він заснований на застарілому двигуні, але новий має жорсткіший блок циліндрів і балансирний вал з ланцюговим приводом, що не дозволяє йому звучати як зношений старий фургон Transit. І незважаючи на те, що він має додаткову потужність і набагато більший момент, що крутить, — 310 Нм, 360 Нм і 400 Нм відповідно — ніж 244 Нм старої силової установки, новий двигун важчий за все на 6 кг. Першокласний двигун, який відмінно підходить для шосейних крейсерів, довга шоста передача і достатній момент, що крутить, роблять поїздку тихою і легкою.

Відчуття якості

На звивистих дорогах Mazda6 – одна з найкращих машин у своєму класі. Його рульове керування легке і надточне, шестиступінчаста коробка приємна і плавна, а демпфування добре справляється з нерівностями в середині повороту.

Проблема в тому, що топовий двигун дуже потужний. На шляху до драйву не так багато, поки турбо не спрацьовує при відносно високих 2200 об/хв, а при високих навантаженнях на дросельну заслінку управління моментом, що крутить, стає проблемою, проблема погіршується протибуксівною системою, яка неохоче відключається, як тільки зупиняє обертання передніх коліс.

Чесно кажучи, краще вибрати силову установку середнього класу. У нього такі ж показники викидів, що й у маленького двигуна.

Турбо включається раніше, приблизно на 1900 об/хв, і негаразд відразу перевантажує передні колеса. Додайте до цього набір нових 18-дюймових легкосплавних дисків, які майже не впливають на плавність ходу та радіус повороту, але збільшують зчеплення з дорогою та Mazda6 з двигуном потужністю 161 л.

Автомобіль гарний на автомагістралі та ще краще на поворотах. Бренд Mazda має відмінну репутацію завдяки своїй надійності та протягом багатьох років отримує високу оцінку в щорічних опитуваннях про задоволеність водіїв. Автомобіль зайняв вражаюче шосте місце із 75 автомобілів в опитуванні 2020 року, а Mazda посіла четверте місце у списку кращих брендів. Покупці гідно оцінюють відчуття якості Mazda 6.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus