Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[28-01-2022]

Чи вигідно водіям купувати пальне на WOG?



 

Можливо, проїжджаючи кожного разу повз цю заправку ти думаєш: “Тут я точно ніколи там заправлятись не буду, бо ціна на Вог дорожча, ніж у інших”, і оминаєш її стороною. А от і дарма, бо наразі якісне пальне доступне кожному українському водієві з додатком Toplyvo UA. Це сервіс, що працює на мобільних гаджетах та надає користувачам постійну знижку на всі види пального до -2,25 грн/літр, захист від подорожчання цін, економію часу та зручність. Докладно про застосунок розказуємо далі.  

Що отримує кожен водій у Топливо ЮА:

  1. Постійну знижку на пальне до -9% у порівнянні з вартістю на заправці.
    Вигода надається всім користувачам сервісу одразу після реєстрації, тобто вже перша покупка пального буде з нижчою ціною, ніж на АЗК.
     
  2. Пальне від найкращих автозаправних компаній України.
    Заправляйся на WOG та OKKO за стабільними знижками, обирай будь-яку АЗК із 830 комплексів по всій країни. Для пошуку заправок використовуй розділ “Карти” у сервісі.
     
  3. Захист від підвищення ціни на бензин.
    Придбаний газ, бензин або ДП водії зберігають у вигляді віртуальних талонів протягом до 12 місяців: купуй про запас зараз, використовуй за необхідністю.
     
  4. Економію часу.
    На касі АЗК витрачаєш не більше 1 хвилини, бо пальне ти вже придбав раніше, скануєш електронний талон у касира, називаєш номер колонки та кількість літрів для заправки, отримуєш чек.
     
  5. Оформлення онлайн автоцивілки за 5 хвилин через страхову компанію Euroins
    Додаток пропонує ціну, нижчу на 30%, ніж у подібних сервісах.

Розберемо економію водіїв на прикладі  

Припустимо, ти заправляєш авто ДП+. Середньоукраїнська ціна на пальне Вог за літр - 37,50 грн, у додатку Топливо ЮА - 35,25 грн (при сплаті з внутрішнього рахунку сервісу). На місяць катаєш в середньому 1000 км, з витратами 9 л/100 км, тобі знадобиться 90 літрів пального. 

 

Порівняємо, скільки ти витратиш коштів на місяць:

  • 3375 грн, якщо купуєш на заправці за ціною на бензин Вог;
  • 3172,5 грн, якщо робиш покупку через Toplyvo UA.

Загальна економія: 202,5 грн. Так, за місяць - небагато, але якщо підрахувати на рік виходить 2430 грн, а це вже чимала сума.  

Завантажуй сервіс на мобільний телефон через App Gallery, App Store та Play Market. Інструкцію з першої покупки пального читай тут: https://toplyvo.app/ua/blog/polzovatelyam-v-pomoshh-kak-kupit-toplivo-dlya-wog/


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus