Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[12-01-2022]

Яким є Сітроен Берлінго?



Автомобіль Citroen Berlingo

Міцність – ось що тут головне. Зносостійкий інтер'єр Citroën Berlingo свідчить про те, що цей автомобіль має ДНК фургона, але при цьому всередині він світліший, ніж механічно схожий на Vauxhall Combo Life. Це тому, що Citroën додав Berlingo текстурований пластик у верхній частині панелі приладів і стильні матеріали сидінь, щоб підняти його зовнішній вигляд. Ви також знайдете багато дешевшого пластику, так що якщо ви звикли до більш багатого інтер'єру, ви можете віддати перевагу більш схожому на автомобіль VW Touran.

Важіль перемикання передач Berlingo розташований на досить великій відстані від водія, тому до нього не завжди легко дотягнутися (залежно від вашого зростання), а плоскі сидіння не пропонують жодної бічної підтримки, щоб утримати вас на місці в поворотах. Проте сидіння водія регулюється по висоті. У середній комплектації Flair додається регульована поперекова підтримка, а рульове колесо у всіх версіях регулюється по вильоту та нахилу.

Органи управління на панелі приладів великі і прості у використанні. Більш того (на відміну від багатьох останніх моделей Citroën), тут є фізичні ручки та кнопки для керування системою вентиляції, так що вам не доведеться занурюватися в підменю на сенсорному екрані, щоб просто змінити температуру.

Завдяки великим вікнам та дверним дзеркалам оглядовість не утруднена, і, хоча Сітроен Берлінго має велику площу, стандартні задні датчики паркування полегшують життя. Варто придбати опціональний пакет Park Assist Pack, щоб отримати передні датчики та камеру заднього виду, які особливо корисні у довгій моделі XL.

Простір для пасажирів та багажника

Перш за все, вам потрібно вибрати п'ять або сім місць у вашому Berlingo, тому що якщо ви хочете сім, то вам доведеться вибрати довшу модель XL, а не звичайну версію M.

Наш фаворит – п'ятимісна версія M, яка, як і раніше, пропонує величезну кількість пасажирського простору для тих, кому потрібно перевезти невелику компанію. Спереду і ззаду стільки місця для голови, що важко уявити, щоб хтось відчував труднощі, а ззаду простір для ніг також дуже великий. Задня лава досить широка, щоб на ній з легкістю розмістилися троє дорослих, а два зовнішні задні сидіння оснащені точками кріплення дитячих сидінь Isofix.

Якщо ви виберете семимісну модель XL, то сидіння третього ряду забезпечать великий простір для голови.

Задні зсувні двері ускладнюють посадку та висадку пасажирів, коли ви припарковані поряд зі стіною або іншим автомобілем. Однак відкривати та закривати їх доведеться самостійно, оскільки немає можливості додати функцію електроприводу, як у деяких конкуруючих MPV.

У салоні багато місця для зберігання, особливо в передній частині, а підстаканник у верхній частині панелі приладів є приємним штрихом - його легко дістати і він не заважає огляду дороги. У початковій комплектації Feel задні вікна не опускаються, вони просто відчиняються на кілька сантиметрів. У середній комплектації Flair і вище ви отримуєте чотири електричні склопідйомники.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus