Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[25-06-2021]

Безпечний шлях до школи



Поїздка в школу таїть в собі безліч підводних каменів для дітей, особливо в зв'язку з транспортом. У той же час достатньо декількох дрібниць, щоб ви і ваші діти відчували себе в більшій безпеці.

Нещасні випадки, коли водії не бачать маленької дитини, наприклад, в осінній туман або мокрий сніг, не є винятком. Хоча більшість батьків навчають своїх дітей правилам, яким вони повинні дотримуватися для своєї безпеки по дорозі в школу, цього не завжди достатньо. Ми порадимо вам, як ще захистити дітей від можливого зіткнення з автомобілем.

 

Правильне автокрісло

 

Якщо ви возите свою дитину в школу на машині, вибір відповідного автокрісла є вкрай необхідним. Автокрісло або подушка для сидіння обов'язкові для дітей зростом менше 150 см або вагою менше 36 кг.автокрісла доступні в різних цінових категоріях, тому вибрати щось підходяще може кожен. Найголовніше-вибрати крісло, вагова категорія якого відповідає вазі вашої дитини.

Кожне автокрісло повинно мати так званий тестовий знак, який є гарантією того, що продукт відповідає тестам європейських стандартів.

 

Світловідбиваючі елементи

 

Автокрісло коштує певних грошей, але є й інші способи підстрахувати вашої дитини з точки зору безпеки по дорозі в школу. Особливо, якщо дитина добирається до неї пішки.. В основному це світловідбиваюча стрічка для дітей. Також ви також можете прикріпити до рюкзака дитини різні світловідбиваючі підвіски, плюшеві іграшки або наклеїти світловідбиваючі наклейки. І ви можете бути впевнені, що водії точно побачать вашу дитину. Також доступні світловідбиваючі чохли, які можна легко натягнути на шкільний портфель або рюкзак. Інший варіант-смуги зі світлодіодами з режимом миготіння або світіння. По дорозі в школу дитини буде прекрасно видно навіть в тумані, і ви зможете бути трохи спокійніше.

 

Світловідбиваючий жилет

 

Дітям також можна купити світловідбиваючий жилет. Особливо популярні світловідбиваючі жилети з клапаном, які надягають на голову і поверх куртки або рюкзака, тому вони завжди видно. Носіння цього світловідбиваючого одягу знову значно підвищить безпеку ваших дітей, коефіцієнт відбиття світла становить до 100 м.

Вибір одягу теж важливий

Ви також можете забезпечити більшу безпеку своїй дитині, вибравши одяг самостійно. Якщо він одягнений у синій одяг, водії побачать його з відстані близько 18 метрів. У червоному одязі ця відстань збільшиться до 24 метрів, в жовтій - до 37 метрів і в Білій - до 55 метрів.

Крім того, якщо ви можете купити одяг, на яку вже пришиті світловідбивачі. Завдяки світлоповертаючим елементам водій може бачити вашу дитину з відстані близько 200 метрів.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus