Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[27-03-2021]

Чи варто купувати поліс КАСКО або ОСАГО для нового автомобіля?



Придбання нового автомобіля - завжди хвилююча і важлива подія в житті автолюбителів, яке супроводжується не лише приємними емоціями, але і довкола документальних формальностей при його купівлі. Такий етап як оформлення полісу являється, як правило, добровільним видом страхування, тоді як ОСАГО носить обов'язковий характер. Купити поліс ОСАГО онлайн можна на спеціальному сайті СК "Перша" в декілька кліків, тим самим заощадити час. Зазвичай КАСКО включає максимальний пакет страхових послуг, навіть якщо доведена провина особи, чий автомобіль став учасником ДТП, а також пропонує захист від викрадення. По термінах, який поширюється на період дії полісу, можуть бути запропоновані декілька варіантів від 3 місяців до 1 року, все залежить від побажань і можливостей клієнта, чим довше часовий інтервал угоди, тим менше буде вартість полісу. Найбільш популярна страховка строком на 1 рік, оскільки при оцінюванні КАСКО з таким періодом клієнт може заощадити.

Види такого страхування підрозділяються на два напрями:

  1. "Повний" або класичний захист включає аварійні ситуації, викрадення, псування третіми особами і інші форс-мажорні обставини.
  2. "Неповна", передбачає часткове страхування тільки тих видів ризиків, які на розсуд автовласника будуть значимішими. Має значення той факт, чи буде оформлена машина в кредит або придбана за готівкові кошти. Банки, що надають кредит на нове авто, можуть наполягти на повній страховій програмі, щоб захистити себе від можливих ризиків і тільки на таких умовах будуть готові надати кредит.

Добровільна автоцивілка онлайн - це хороша можливість захистити себе і пасажирів поруч.

Як виняток можна спробувати погоджувати часткове КАСКО з невеликим розміром франшизи. У будь-якому разі, питання про оформлення КАСКО вирішується за обопільною і індивідуальною угодою обох сторін. Якщо ж автомобіль купується за власні засоби, то необхідність страхування залишається виключно за автовласником.

У 2021 році середня ціна на КАСКО коливається від 7 до 38% з урахуванням загальної вартості нового авто. Інтервал таких показників не зафіксований в законодавстві, що дозволяє компаніям розраховувати КАСКО за власним розсудом. На підсумкову вартість страхового полісу впливають такі параметри як: Вік водія і стаж. Недосвідчені автолюбителі опиняються частіше в зоні ризику, чим більше старше покоління. Систематична зміна цін у велику прогресію, на запчастини для автомобілів з пробігом. Збільшення вартості валюти і її нестабільність на ринку Автопрома.

Оформлення полісу КАСКО на новий авто навіть часткове від певних видів ризиків, дає його власникові певну упевненість. Якщо настає страховий випадок, то у автовласника не виявиться фінансових ресурсів на усунення ушкоджень, ці витрати покриє страхова компанія. Щоб уникнути неприємних ситуацій і фінансових втрат, важливо не лише ретельно підходити до вибору страхової програми, але і бути відповідальним, наприклад, дотримуватися швидкісного режиму і не порушувати ПДД.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus