Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[25-02-2019]

Яке і де бу авто купувати?



Автомобіль займає в житті звичайної людини досить вагоме місце. Практично кожен мріє про особистого залізного коня. Залежно від фінансових можливостей, покупець звертає увагу або на новенькі машини з автосалонів, або розглядає пропозиції вторинного ринку від українських власників, або планує придбання машини з-за кордону. Якщо з покупкою нового автомобіля справи йдуть простіше, то придбання бу авто вимагає від людини більш відповідального підходу, і більш поглиблених знань в автомобільній сфері.
Зараз на ринок України все більше стало потрапляти автомобілів з європейських країн. Величезними темпами розвивається постачання автомобілів з США, де ціни на марки й моделі, звичні для європейців, можуть бути значно нижче, що робить покупку авто з Америки досить вигідним варіантом. Крім цього, американські машини, в більшій своїй частині, порівняно «молоді» і відрізняються більш якісною збіркою та багатою комплектацією. Тому, якщо ви замислюєтеся над покупкою бу автомобіля, радимо звернути увагу саме на американський вторинний ринок. Тільки не забудьте що крім вартості самого авто, при покупці його в США або Європі доведеться розщедритися ще на розмитнення і доставку.
Купити бу авто з США в Україні можна як з рук, так і на ринку або ж на спеціалізованих торгово-виставкових майданчиках. Який саме автомобіль купувати, справа, звичайно ж, особиста, проте все ж рекомендується звертати увагу на популярні на українському ринку моделі, оскільки з часом таку машину легше буде перепродати та простіше знайти запчастини для сервісного обслуговування.

Старі автомобілі бувають різного стану. Все залежить від того, як він експлуатувався попереднім господарем або господарями, який у нього пробіг тощо. Відповідно, щоб підібрати хороший бу автомобіль, потрібно знати, як правильно його оглядати, як перевіряти історію та що не слід випускати з уваги. А також на що звертати увагу в першу чергу.

У будь-якому випадку слід ретельно перевірити автомобіль, який ви плануєте придбати. Якщо ви не розбираєтеся в автомобілях, є дуже великий ризик, купити «кота в мішку». Крім технічної сторони важливо перевірити і юридичну чистоту автомобіля. Насамперед ви повинні відповісти собі на наступні питання:

  • Чи був цей автомобіль в ДТП?
  • Які елементи кузова у нього фарбувалися?
  • Скільки у автомобіля було власників?
  • Де даний автомобіль обслуговувався, чи є у нього сервісна книга?
  • У яких вкладеннях цей автомобіль потребує або потребуватиме?
  • В якому стані двигун, коробка передач, електроніка, і ходова?

Тільки після відповіді на ці та інші питання, ми радимо приймати рішення про покупку будь-якого автомобіля. При замовленні послуги «авто під ключ» деталі дізнайтесь тут: http://hot-car.com.ua/services/avto-pid-klych/, вам не потрібно про все це думати, це завдання лягає на плечі авто-експертів. Також авто-експерти дуже добре орієнтуються в цінах і можуть допомогти не тільки отримати пристойну знижку, але навіть і знайти автомобіль дешевше зазначених цін в оголошеннях!
 

 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus