Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[26-01-2018]

Переваги торгів на «Центральній універсальній торговій біржі»



Якщо ви збираєтесь взяти участь в онлайн аукціоні, слід взяти до уваги, що для укладення справді вигідної угоди необхідно забезпечення умов чистої конкуренції. При цьому буде враховано як інтереси покупця, так і продавця. Аукціон принесе не тільки фінансову користь, а й задоволення всім сторонам, що взяли участь в торгах.

А для цього вам необхідна максимально безпечна, перевірена біржа, ефективність якої доводить багаторічна історія, схвальні відгуки поважних відвідувачів та прозора система участі в аукціоні.

В Україні такою є товарна біржа «Центральна універсальна торгова біржа». Це єдиний онлайн майданчик, що використовується не тільки для приватних, але й для державних закупівель. Цей факт беззаперечно підкреслює той факт, що усі угоди, що укладаються черех ЦУТБ, є цілковито законними.

Для чого існує торгова біржа

Однією зі значних переваг «Центральної універсальної торгової біржі» є великі можливості, які вона відкриває перед учасниками торгів. Серед іншого, популярністю користуються такі опції, як:

  • аукціон автомобілів, у якому покупець отримує шанс вигідно придбати автомобіль, що вже є майном банку, а тому пройшов повну перевірку як з технічної, так і юридичної сторони;
  • продаж нерухомості, наявність та стан якої перевірено спеціалістами банку, а всі документи, що стосуються права власності, правильно оформлені;
  • аукціони техніки та електроніки;
  • онлайн продаж меблів;
  • продаж корпоративних прав, та багато іншого.

При цьому біржа однаково корисна як покупцям, так і продавцям. Усі сторони впевнені в прозорості проведених аукціонів, безпеці власних коштів, а також повного виконання всіх умов українського законодавства при укладенні угоди.

Чим цікаві онлайн торги

Однією з найважливіших особливостей аукціонів, що проходять на базі «Центральної універсальної товарної біржі», є чесна конкуренція, за якої відбуваються усі торги. Адже саме задля цього продавці та покупці різного рівня реєструються в системі та стають учасниками не просто угоди куплі-продажу, а повноцінного аукціону.

Участь в онлайн аукціонах на сайті ЦУТБ гарантує вам безпеку на усіх етапах торгів, адже кожен учасник торгів повинен спершу пройти реєстрацію, а також мати оформлений електронний цифровий підпис, що засвідчує його особу.

Система «Центральної універсальної торгової біржі» доступна не тільки для великих, а й дрібних підприємців, та навіть приватних осіб. При цьому участь в аукціоні можлива з будь-якого міста та у будь-який зручний для вас час.

Репутацію системи «Центральної універсальної торгової біржі» доводить список її клієнтів, серед яких українські міністерства, банки, державні установи та відомі корпорації.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus