Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[24-07-2015]

Страхування транспортних засобів



В Україні вже декілька років діє закон про обов’язкове страхування осцпв для автовласників. Але крім цього, існує велика кількість корисних послуг, які страхова компанія може надати автомобілістам. Серед них і КАСКО, і страхування рухомого майна від нещасних випадків, страховка життя та здоров’я водія, і т.д. Авжеж, звернувшись до страхової компанії, представники спробують продати вам максимальну кількість послуг. Але чи потрібні всі вони вам? Чи буде для вас користь від цих полісів? На ці питання ви повинні відповісти ще до того, як звернетесь до страхової компанії.

КАСКО та автоцивілка

Купити автоцивілку чи КАСКО – справа нехитра та багато часу і сил у вас не забере. Але перед тим, як їх оформлювати, корисно було б розібратись, для чого вони необхідні.

Для початку потрібно розібратись, в чому різниця між КАСКО та автоцивілкою? Автоцивілка – це страховий поліс, який забезпечує виплату компенсації постраждалій стороні, у разі вчинення ДТП по вашій вині. Тобто, якщо ви потрапили у ДТП, і за результатами розслідування працівниками ДАІ було доведено вашу вину, то такий страховий поліс забезпечить компенсацію заподіяної вами шкоди третій стороні. 

Поліс КАСКО, в свою чергу, має набагато ширший спектр страхових випадків, та спрямований на отримання компенсацій саме вами. Серед страхових випадків КАСКО найбільш розповсюджені такі:

  • пошкодження чи повне знищення автомобіля внаслідок ДТП;
  • пошкодження чи повне знищення автомобіля внаслідок дії стихійного лиха;
  • пошкодження чи повне знищення автомобіля внаслідок заподіяння шкодою третіми особами;
  • пошкодження чи повне знищення автомобіля внаслідок пожежі;
  • викрадення транспортного засобі
  • та ін..

Ціни на автомобільні страховки

Для придбання автомобільної страховки вам не потрібно витрачати великих коштів. Ну а сама ціна формується в залежності від марки вашого автомобіля, року випуску, пробігу, сфери використання транспортного засобу. У всіх страхових компаній існують різні тарифні плани. Завдяки цьому кожен автовласник може підібрати найбільш підходящий варіант.

Варто відмітити, що занадто низька ціна повинна викликати у вас підозру, адже якщо страхова компанія бере настільки низькі внески, то чи зможе вона покрити свої фінансові зобов’язання перед вами у разі необхідності?

Застрахуйте свій автомобіль, та тримаєте впевненість у завтрашньому дні.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus