Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   
Главная / Акции

Все новости партнёров   



 Версия для печати   

[27-08-2015]    

Автомобильная композиция на празднике красоты в Чернигове

"Богдан-Авто Чернігів" 22 серпня прийняв участь у загальноміському святі-ярмарку «Щастя краси», що відбулося в Центральному парку культури і відпочинку столиці регіону.

Для гостей свята "Богдан-Авто Чернігів" презентував новинки і автохіти від Hyundai, Citroёn, Great Wall і Uz-Daewoo, а також бонусні сертифікати на честь 24-річниці Незалежності України.

В рамках заходу, який відвідало біля трьох тисяч чернігівців, підприємства та організації представили продукцію власного виробництва – від квітів, молочної продукції та продуктів бджільництва до дитячої літератури та автомобілів. Серед тематичних композицій у переважній більшості були представлені творчі роботи з природних матеріалів, доповнені творами декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

«Богдан-Авто Чернігів» традиційно приймає активну участь в знакових заходах регіону. Підприємство входить до числа кращих автоцентрів нашої мережі, має високий рейтинг лояльності та задоволеності від своїх клієнтів, що регулярно оцінюється дистриб’юторськими компаніями. Дилерський центр постійно розвивається, так наприкінці минулого року перелік брендів підприємства було розширено відомим французьким брендом Citroën, що наразі динамічно набуває популярності в Україні», - зазначив генеральний директор мережі «Богдан-Авто Холдинг» Ігор Ткаченко.

Також під час проведення свята на території парку діяла виставка-продаж творів народних майстрів, під час якої всі бажаючі могли придбати різноманітні твори декоративно-ужиткового мистецтва, створені руками народних умільців, а також зробити посильний внесок у підтримку військовослужбовців, які беруть участь у антитерористичній операції на сході країни.

Відвідувачі заходу «Щастя краси», отримали величезне задоволення і щирих емоцій від споглядання експонатів і знайомства з перевагами автомобілів, які представляє в Чернігівському регіоні офіційний дилерський центр мережі Національного Автодилера.

Відмітимо, що компанія «Богдан-Авто Чернігів» робить значний внесок у розвиток чернігівського регіону, так її значний та стабільний розвиток був відзначений званням "Лідер галузі 2015", у якому підприємство посіло друге місце (золото) у рейтингу Чернігівської області серед малих підприємств.

Про "Богдан-Авто Чернігів"

Засновано компанію було в далекому 2002 році. За 12 років існування компанії здобула репутацію надійного партнера в сфері надання послуг з продажу, обміну та сервісного обслуговування автомобілів в Чернігівському регіоні. Розташоване підприємство за адресою: м. Чернігів, пр-т Миру, 241А.

На базі підприємства автосалони Hyundai, Great Wall, JAC, Citroёn, Saipa, UZ Daewoo, Lada, офіційний представник банків та страхових компаній, станція технічного обслуговування 1020 кв.м., відділ запасних частин та додаткового обладнання.

Сервісна станція «Богдан-Авто Чернігів» укомплектована сучасним професійним обладнанням, сертифікованим автовиробниками представлених в дилерському центрі автобрендів. Пропускна здатність сервісної станції дозволяє обслуговувати 30 автомобілів за зміну. Фахівці сервісної станції «Богдан-Авто Чернігів» мають досвід роботи в автосервісі більше 15 років.

Більше інформації про компанію на сайті www.bogdanauto.cn.ua

Про мережу:

Національний Автодилер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку. У структуру мережі «Богдан-Авто Холдинг» входять дилерські центри по всій території України, які займаються продажем і сервісним обслуговуванням автомобілів Hyundai, Great Wall, JAC, Volkswagen, Skoda, Citroеn, Subaru, Saipa, Bogdan, UZ Daewoo, Lada, Lifan, комерційної автотехніки Hyundai, і автобусів Богдан.

Офіційний сайт мережі www.bogdanauto.com.ua, інформаційна лінія 0800-500-305 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні). Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Богдан-Авто Холдинг» в Facebook, Vkontakte і YouTube.

P8224436

P8224420

P8224446

P8224442

P8224401

P8224403

P8224405

P8224409

Автомир Донбасса

Читайте также:

HYUNDAI поддержал социальную инициативу в помощь детям

Новая услуга: подменный автомобиль на время ремонта

 Выгодное предложение лета – автомобиль Toyota Corolla по привлекательной цене!

ŠKODA инвестирует в экологию

Богдан-Авто Холдинг начал сотрудничество с банком национального масштаба

Подготовь авто к летним приключениям за 199 грн!
Subaru-тест: как хорошо вы знаете модельный ряд Subaru?

Hyundai Genesis, Sonata, Elantra – одни из самых безопасных автомобилей HYUNDAI

Спеццены на автомобили Toyota у "ВиДи Автострада"!

Hyundai Genesis, Sonata, Elantra – одни из самых безопасных автомобилей HYUNDAI

Национальный Автодилер познакомит украинцев с коммерческой техникой Great Wall

Equus, Genesis и Sonata – фавориты успеха HYUNDAI

SUBARU FAMILY PARTY, 21 июня, СК «Чайка»

Hyundai проводит испытания европейской версии хэтчбека i20 Cross

Самые популярные статьи

Кабмин ужесточил меры безопасности при перевозке детей

Что нужно знать при покупке шин?

Как переобуть авто к зиме?

За какие нарушения грозит штрафплощадка?

Как обжаловать незаконное постановление о нарушении ПДД.

Выбор редакции

Как отличить битый автомобиль от небитого

Советы водителю: как избежать ДТП с пешеходом в разных дорожных ситуациях

Простые советы, которые помогут избежать аварии зимой

Срок эксплуатации шин - советы от Goodyear

Все статьи


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus