Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[12-12-2023]

Система ГБО на авто: переваги та складнощі експлуатації



Будь-яке нове обладнання, що не передбачене стандартною конструкцією автомобіля виробником, створює додаткову небезпеку та навантаження на окремі механізми чи системи ТЗ. 

Досвідчені фахівці СТО Motor-gas, що спеціалізується на монтажі й обслуговуванні ГБО, на основі роз'яснень та рекомендацій сучасних виробників, а також враховуючи власні спостереження та практичний досвід, стверджують, що користуватися ГБО — це вигідно та зручно. Ознайомитися з цінами на ГБО, діагностику чи будь-яких інших ремонтних послуг можна у менеджера компанії.

Проте слід дотримуватися основних правил техніки безпеки, у тому числі:

  1. проводити професійну діагностику ТЗ перед вибором системи та її монтажем;
  2. не економити на новій конструкції та роботі майстрів;
  3. здійснювати “налаштування” устаткування у встановлені строки;
  4. проходити технічне обслуговування згідно з регламентом сервісної книги;
  5. дотримуватись правил безпеки дорожнього руху і не нехтувати рекомендаціями спеціалістів, що проводять комплексну діагностику автомобіля.

qeP_LYo1MVhmExq4w_jXktl9IfzRPPabEENun2Rz6GEuW17S0cINy_H8ju16fSvk3zzDhyO-V8pVxmgugkHdqO_PWe0ajMoEQ_fOgTZdTTG5JZdk2cHiepVz4qIGzXZMV3VXrO1Gdv_70-4RIrBdKIw

Варто звертатися до прогресивного автосервісу в Україні. Саме кваліфіковані фахівці, розуміючи важливість правильної діагностики та обслуговування систем ГБО, пропонують високоякісні послуги з установки та обслуговування газового обладнання. При цьому перед встановленням газової системи відповідальна компанія обов’язково проводить комплексну діагностику, яка включає:

  • Використання осцилографа для перевірки роботи механіки двигуна та інших ключових параметрів.
  • Огляд циліндрів відеоендоскопом для виявлення можливих проблем.
  • Перевірку стану гальмівної рідини та її ресурсу за допомогою тестера гальмівної рідини.
  • Аналіз стану акумулятора та його ресурсу за допомогою тестера АКБ.
  • Діагностику системи запалення.
  • Виконання інших процедур для забезпечення належної роботи автомобіля.

На підтвердження результатів проведених тестів майстер видає акт з описом виміряних параметрів та рекомендаціями щодо подальших кроків усунення несправностей чи похибок у роботі систем. Якщо під час діагностики виявляються проблеми, встановлення системи ГБО відкладають, поки вони не будуть вирішені.

_I8EWwth2l2wK-fU-
SyB7TjoxkHFOhiMF3sE3jiz6VTHIQ6l6TUPyA-sL9tiTASk6JWWstHnSEsPtaRDV_QLoj1K1KW_MQREpB31jDWmizewXm7kW5yj8dSuWaajzf0eQ_U--hJgqNBwzlPGIAiQCks

Фахівці Мотор-Газ мають великий досвід, отриманий під час навчання на заводах провідних виробників газових систем у різних країнах. Ось чому обслуговування більше ніж 50 різних газових систем, включаючи ті, що встановлені на автомобілях, пригнаних з Європи, США, та навіть з Кореї (системи LPI), виконують швидко й ефективно.

Не слід економити на обладнані та сервісі для встановлення системи, проте варто знати, що спеціалізована майстерня Мотор-Газ у Києві пропонує нульове ТО безкоштовно (тільки на тих авто, де система була встановлена спеціалістами компанії). 

 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus