Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[05-06-2023]

Чому ламаються форсунки Common Rail?



Форсунки вважаються одними з головних функціональних елементів різних видів транспортних засобів. Якщо водій помічає, що витрата палива значно підвищилася, значить, потрібні діагностика і терміновий ремонт https://truckmotors.com.ua/remont-forsunok-common-rail. Експерти розберуться в причині збою, і підкажуть, як вчинити - відновити нинішню запчастину або придбати нову.

Лінійка Common Rail охоплює п'єзофорсунки, дизельні та класичні вироби. Всі вони затребувані на автомобільному ринку (і первинному, і вторинному ринку) і представлені в широкому асортименті. Вартість їх демократична. Дешевше замінити деталь, ніж ремонтувати всю рухову систему, що зламалася через неї.

Чому водії обирають Common Rail?

Common Rail цінують за практичність і зручність. Вона створена для передачі дизельного палива по загальній магістралі. Від попередників відрізняється модернізованим принципом дії.

  • Паливний насос створює конкретний тиск у приводі для впорскувань і контролю нових порцій палива.
  • Після цього спрацьовує форсунка, яка розносить пальне по каналах.
  • Потім запірна голка закривається за допомогою спеціальної пружини.

Головна інновація полягає в тому, що в системах Common Rail застосовуються електронні сигнали. Вони, на відміну від механіки, контролюють процеси, що відбуваються. Деталь дозволяє значно економити пальне, виділяється високою потужністю.

Причини для ремонту форсунок

Задуматися про професійний ремонт або заміну виробу необхідно у випадках, коли двигун троїть, збільшується рівень вихлопного задимлення, погіршується тяга, мотор після прогріву довгий час не запускається. Також підвищена витрата палива змушує задуматися над перевіркою комплектуючих.

Оптимальне рішення - звернення за допомогою на професійну СТО. Там проведуть діагностику, консультацію, підберуть відповідний метод вирішення проблеми або запропонують заміну.

Слід зазначити, що найчастіше форсунки Common Rail втрачають робочий ресурс через фізичний знос, занадто інтенсивну експлуатацію. Важливу роль відіграє неякісне дизельне паливо: якщо в ньому присутні присадки, бензин або домішки води, то запчастина точно довго не прослужить. Ось чому рекомендується брати тільки рекомендоване виробником пальне. Так, водій не зіткнеться з вимушеним ремонтом.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus