Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[22-03-2023]

Які автоінструменти варто мати у багажнику для аварійних ситуацій



Оскільки автомобілісти використовують особистий транспорт для поїздок не тільки містом, але й безлюдними трасами, важливо купити автоспецінструмент, який виручить у разі виникнення аварійної ситуації. Щоправда, повний перелік товарів відрізнятиметься залежно від ваших умінь у сфері ремонту автомобіля. Якщо людина сама колесо змінити не може, купити автоінструмент, звичайно, можна, та який сенс?

Ми розповімо, що саме має бути у вашому багажнику згідно з законодавством України. Також ви дізнаєтесь, де купити першочерговий  інструмент для ремонту автомобілів високої якості.

Автоінструмент для аварійних ситуацій

Відповідно до закону, необхідно купити автоінструмент не конкретно для ремонту як такого, а для запобігання виникненню аварійних ситуацій або зменшення їх наслідків. До списку входять наступні предмети:

  • аварійний знак;
  • вогнегасник;
  • аптечка із відповідним вмістом препаратів.

Також бажано мати під рукою ключі та перехідники, що дозволяють власноруч змінити колесо. Компресори неодмінно знадобляться автомобілісту. Також стане в пригоді буксирувальний трос. Це те, що точно має бути у кожного водія. Зрештою, виклик евакуатора не просто обходиться дорого, а й не завжди можливий. Щоб придбати усі ці та багато інших вкрай необхідних інструментів, варто придивитися до асортименту автоспецінструмента на сайті компанії «Терем».

Де купити автоінструмент та аксесуари на випадок ДТП

Якщо ви ставите питання, де купити автоінструмент, то сьогодні це взагалі не проблема. Ринок запчастин та обладнання, що використовуються для ремонту особистого автотранспорту, дуже багатий в Україні. Можна купити автоспецінструмент:

  • онлайн;
  • на автомобільному ринку;
  • в універсальних гіпермаркетах;
  • через спеціалізовані салони.

Одним словом – проблем не виникне. Залишається лише вибрати, де купити автоінструмент буде вигідніше. Вважається, що фірмові салони надійніші, особливо якщо йдеться про продукцію від іменитих брендів. Зате численні онлайн майданчики, подібні до інтернет- магазину «Терем», пропонують найвигідніші ціни, як на запасні частини, так і на автоінструмент. Плюсом замовлення в мережі є можливість обговорити особливості доставки, що економить час клієнта і для багатьох є одним з вирішальних факторів.

 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus