Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[11-02-2023]

Огляд металошукача Nokta makro Simplex Plus



Наскільки відомо, кролики це не лише цінне хутро, так і Туреччина з деяких пір зарекомендувала себе не лише у ролі виробника джинсів, шкіряних курток та постачальника курортних послуг. Несподівано-негадано турецька компанія Nokta Makro увірвалася на ринок як виробник металошукачів (і дуже непоганих!), з ходу завоювавши собі гідне місце в лінійці аналогічної продукції. Колишнім небожителям мимоволі довелося посунутись – успіх моделей Anfibio Multi, Multi- KRUZER, Impact та PulseDive на сьогоднішній день просто незаперечний. Є одне "але" - хороша техніка коштує хороших грошей, і турки зробили хід конем викинувши на суд споживача бюджетний металодетектор Nokta Makro Simplex Plus.

Чого ж у ньому особливого?

Симплекс Плюс на сьогоднішній день фактично єдиний БЮДЖЕТНИЙ металошукач, створений на основі технології VLF класу «амфібія», повністю водонепроникний, що допускає занурення під воду на глибину до 3 метрів. Більшість аналогів з подібними характеристиками, які застосовуються як на землі, так і під водою обійдуться як мінімум у півтора рази дорожче.

 

 

Огляд металошукача Nokta Simplex Plus

Хоча що ми всі про гроші, давайте поговоримо про самого детектора, він на те цілком заслуговує. Вага його невелика, всього лише 1,3 кг, чудове балансування. Управління не складне, інтуїтивно легко зрозуміле. На екрані – все як належить: VDI від 0 до 99 (0-15 – чермет, 16-42 – срібло, латунь, фольга, 43-99 – мідь), глибина залягання мети, чотири пошукові програми – all metall, парк, поле та пляж/море (привіт Евіноксу!), регулюються рівні чутливості, гучність та яскравість підсвічування екрану.

Металошукач Nokta Makro Simplex, купити який можна за дилерською ціною в інтернет магазині Бест МД, захищений на рівні гарного тактичного планшета – рівень захисту від зовнішніх впливів IP68; водостійкість під час занурення під воду до 3-х метрів; і корпус і котушка мають повну пилюку захист.

Nokta Simplex Plus комплектація

Котушка досить потужна – DoubleD 11” (28 см), вже із захистом – якраз усе те, чого зараз вимагає ринок.

Штанга теж виконана в ногу з часом – телескопічна, довжина виставляється від 63 см до 132 см.

Рукоять з вібровідгуком, окрім згаданого вище підсвічування екрану та клавіатури, передбачений світлодіодний ліхтарик, так що шукати буде комфортно у будь- якому середовищі та у будь-який час доби.

Робоча частота 12 кГц, є можливістю зсуву на 3 діапазони - допоможе у випадку сусідства з іншим металошукачем або інших електроперешкод.

Автоматична відбудова від ґрунту теж присутня, вона, безсумнівно, полегшить роботу на мінералізованих ґрунтах та в морській воді.

Є вбудований модуль бездротового зв'язку і є опція підключення бездротових навушників Green Edition 2,4 ГГц, застосовні і навушники підводні.

Що з живленням – акумулятор полімерно-літієвий інтегрований, потужність 2300 mAh, зарядний пристрій у комплекті, є можливість під заряджатися від пауер- банку.

Поточна прошивка V2.67 дозволяє зробити наступні оновлення конфігурації при необхідності.

Прилад поставляється у двох варіантах – Simplex Plus та Simplex Plus WHP. В чому різниця? Виключно в комплектації: разом з WHP поставляються бездротові навушники, які в комплект поставки просто не входять. Інший функціонал ідентичний.

На обидва прилади надається гарантія 24 місяці.

 
 
 

Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus