Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[22-12-2022]

Де замовити якісне шиномонтажне обладнання для вантажівок



Правильно підібране обладнання для шиномонтажу дозволяє розширити функціонал СТО, а також збільшити обсяги робіт. Усе це зрештою призводить до підвищення прибутковості підприємства. Якщо ви не знаєте, де в Україні купити інструменти та обладнання для шиномонтажу за доступною ціною, завітайте у каталог інтернет-магазину AD- Instrument: https://ad-instrument.com.ua/ua/g3383945-shinomontazhnoe-oborudovanie .

Шиномонтажне обладнання може купуватись як новим, так і вживаним. Кожне рішення має свої переваги в тій чи іншій ситуації.

Переваги купівлі шиномонтажного обладнання з Європи

Шиномонтажне обладнання брендів Старого Світу відрізняється високою якістю та довговічністю, це добре помітно на новій та вживаній техниці. Збірка виконується відповідно до строгих міжнародних стандартів, використовуються високоміцні матеріали, кожна модель повністю відповідає заявленим технічним параметрам.

Придбавши шиномонтажне обладнання європейських брендів, складність може виникнути з пошуком запасних деталей. По-перше, вони мають досить високу вартість, по-друге, часто їх не можна замінити на більш доступні китайські або вітчизняні аналоги.

Переваги нового шиномонтажного обладнання китайських брендів

Поширена думка про те, що китайська продукція має низьку якість вірна лише частково. Якщо ми говоримо про оригінальні китайські бренди, то таке шиномонтажне обладнання має високу якість матеріалів і збірки. Низькосортними вважаються «аналоги» європейської та американської продукції.

Перевагою купівлі обладнання з Китаю є його доступність і можливість швидко знайти запасні частини, оскільки більшість великих вузлів та деталей типізовано. Крім того, нове обладнання має гарантійне обслуговування, чого не можна сказати при купівлі вживаної техніки.

Купівля шиномонтажного обладнання AD-Instrument

Компанія AD-Instrument пропонує не тільки якісне шиномонтажне обладнання перевірених брендів, але і його подальше гарантійне та післягарантійне обслуговування. Штат компанії дозволяє проводити встановлення необхідного програмного забезпечення, інтеграцію додаткового програмного забезпечення та підключення онлайн.

Такий підхід повністю позбавляє вас проблеми пошуку якісного шиномонтажного обладнання, тривалого моніторингу пропозицій на ринку, доставки з-за кордону.

 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus