Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[18-12-2022]

Тест Honda CR-V Sport Line



Honda пообіцяла, що до 2022 року вона хоче продавати в Європі переважну більшість електрифікованих моделей, які відповідатимуть суворим законодавчим вимогам щодо викидів. Ще одна частина мозаїки – оновлення моделі Honda CR-V. Один з найпопулярніших позашляховиків на нашій планеті зазнав гідної модернізації. На його базі більше не передбачається продавати лише бензиновий двигун 1.5 VTEC Turbo в Європі! У нашій області, завдяки вищезгаданій стратегії, японці зосередяться лише на революційній гібридній технології i-MMD, що дебютувала тут багато років тому в моделі CR-V. Ще одним важливим нововведенням є поява обладнання Sport Line, яке також спричинило наше редакційне тестування. Актуальна Honda cr v ціна на нашому сайті.

Популярна модель Honda CR-V з гібридним двигуном 2.0 i-MMD у поєднанні з коробкою передач e-CVT, переднім приводом та в новій версії комплектації Sport Line була надана нам на тест.

Деякі факти

У японської Honda дуже амбітний план через сувору європейську політику викидів. До 2022 він хоче запропонувати весь модельний ряд в електрифікованій формі на старому континенті. Інша частина головоломки це модернізована модель CR-V, яка тепер продається тільки як гібрид.

У 1990-х Honda CR-V стояла біля витоків категорії позашляховиків, і ця модель вже давно входить до найпопулярніших автомобілів на нашій планеті. Нинішнє п'яте покоління у рамках модернізації також отримало нову версію під назвою Sport Line.

Протестований позашляховик CR-V Sport Line на перший погляд виглядає динамічнішим. Цей ефект був створений завдяки простому рецепту як застосування аксесуарів чорного кольору.

Динамічний дотик триває і в інтер'єрі моделі, що тестується. Його важливим елементом є мотив чорного кольору. Крім того, Honda CR-V традиційно вражає надзвичайно просторим салоном та безліччю практичних рішень.

Незважаючи на динамічний зовнішній вигляд, версія Sport Line технічно не відрізняється від звичайних побратимів. Завищені спортивні очікування у разі недоречні. З іншого боку, конструктивно унікальний гібрид може порадувати низькими витратами палива.

Поява Honda CR-V (Compact Recreational Vehicle) вже 1995 року стала хітом для японського автовиробника. У ті дні це був один із перших піонерів сучасного успішного сегменту позашляховиків. Модель, побудована на технічній базі компактної серії Civic, принесла не лише просторішу концепцію салону, але й більшу свободу, представлену вищим дорожнім просвітом та повним приводом.

Поступово цей компактний позашляховик увійшов не тільки до числа найважливіших моделей з логотипом Honda, але і до найбільш автомобілів, що продаються на нашій планеті! Це твердження стосується моделі CR-V навіть сьогодні, коли на ринку вже доступне її п'яте покоління. Поточна модель побачила світ у 2017 році. Проте нам довелося «традиційно» трохи зачекати на її європейську специфікацію.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus