Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[16-11-2022]

Підшипники для автомобіля, як підібрати сам підшипник, як вибрати виробника. Давайте розберемося.



У будь-якому автомобілі від легкової машини до вантажівки встановлено велику кількість підшипників. Підшипники встановлені в маточинах коліс та мосту, коробці передач, генераторі, кондиціонері. Різноманітність форм і типорозмірів підшипників дуже велика.

Bearing team – провідний постачальник підшипників в Україні з більш ніж 10-річним стажем. Наші консультанти зможуть надати повну підтримку та допомогу на всіх стадіях.

1) Підбір підшипника

Величезна кількість розмірів і видів підшипників (понад 2000 видів, які постійно використовуються) створюють сферу, в якій найчастіше людині непідготовленій складно розібратися.

Наші менеджери, які мають спеціальну підготовку, допоможуть підібрати необхідний підшипник. Для цього потрібно знати його розмір (внутрішній, наручний діаметри та висоту підшипника). Якщо є можливість скопіювати маркування, яке на ньому написано то це теж дуже допоможе.

Тому, купити підшипники в авто можна в нашій компанії.

2) Вибір виробника

Необхідно визначиться із виробником підшипника. Існує велика кількість заводів, що виробляють підшипники. Вони відрізняються і за ціною, і за якістю. Серед іншого існують перші топ 10 виробників (серед них Koyo, Nachi, SKF, INA-FAG, NTN-SNR), які виробляють підшипники преміум якості за найдорожчою ціною. Існують заводи середнього рівня ціни. (Такі як FLT, CX, ZKL). Вони коштують дешевше, але якість нижча. Крім того, є і китайські заводи (CT, BEL).

Важливо розуміти, що якщо підшипник встановлюється, наприклад, в генератор або маточину, цілком можливе використання середнього цінового сегмента. Якщо в коробку передач або інший складний вузол, або купити підшипник в кондиціонер - то рекомендуємо все ж таки використовувати підшипники найвищої якості.

3) Підробки у підшипниках.

Великою проблемою для ринку підшипників є безліч недобросовісних виробників та продавців які постачають контрафактну продукцію. Ця продукція має досить низьку якість. Також, візуально її дуже важко відрізнити від оригінальної. Наша компанія категорично проти постачання контрафактної продукції.

У Bearing team - тільки оригінальні підшипники. Тому Ви завжди зможете АНКОР купити підшипники у нас.

Ми відправляємо підшипники із Запоріжжя: Новою та Укрпоштою, з власного склада. Термін поставки в центральну частину Україні зазвичай становить 1-2 дні. Західна Україна - 2- 3 дні.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus