Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[17-02-2022]

Маркетплейс автопослуг запрошує бізнес до співпраці



Кожна людина, яка придбала в особисте користування транспортний засіб, неодмінно стає учасником особливого світу автомобілістів. У цьому просторі відбувається безліч цікавих подій, а спілкування між іншими автовласниками стає активнішим та продуктивнішим. Які питання здебільшого цікавлять їх? Це і проблема поточної профілактики та капітальних ремонтів машини, і пошук оригінальних запчастин та якісних деталей-аналогів, та способи тюнінгування, і, звичайно ж, питання купівлі-продажу конкретної марки транспортного засобу. І якщо раніше спілкування такого плану обмежувалося здебільшого рамками гаражного кооперативу або автомобільного ринку лише одного населеного пункту, то сьогодні географія взаємодії автомобілістів і представників цього бізнесу значно розширилася. Це стало можливим завдяки нашому онлайн- ресурсу, де можна зареєструвати свою компанію на Локаторі для успішного просування свого автомобільного бізнесу.

620d2d601dc3c.png

У чому наші переваги?

Насамперед, Локатор – це надзвичайно зручний формат для пошуку потенційних клієнтів. При цьому нічого особливого власникам автомагазинів, ремонтних майстерень та оптових баз запчастин робити не потрібно. Все, що від них вимагається, - це тільки пройти реєстрацію на сайті компанії. Скористатися даним ресурсом є сенс для всіх, хто хоче розвиватися ефективно та продуктивно. Причин зробити це надзвичайно багато, і найголовнішими з них є:

  • безоплатність послуги – вносити кошти при реєстрації не  потрібно;
  • нескладна процедура ідентифікації на сайті – вона займає не більше 5 хвилин;
  • ми генеруємо близько 13 тисяч дзвінків від потенційних клієнтів автобізнесу за місяць, що свідчить про великі можливості для вашої прибутковості;
  • Локатор охоплює аудиторію у всеукраїнському масштабі;
  • економність для представників автобізнесу – їм не потрібно вкладати гроші у створення сайту, наймання маркетолога, програмістів та інших фахівців-професіоналів;
  • наше основне завдання – напрямування клієнтів зі своєї платформи прямо до вас.

Рекомендований нами формат – ідеальний інструмент для тих, хто вже давно працює у цій сфері, та для тих, хто тільки планує робити перші кроки. Вагомими аргументами на нашу користь можна назвати і мінімум інвестицій, і потенціал для використання вже напрацьованої бази постійних користувачів сайту. Надалі є дуже хороша перспектива для мільйонних відвідувань, перших позицій у пошукових системах та надзвичайно вигідної співпраці з відомими брендами.

До того ж, покупки онлайн з кожним роком набувають все більшої популярності у покупців України. На сьогоднішній день не лише молодь, а й представники старшого покоління оцінили всі переваги такого формату обслуговування. Зайти на сайт, вибрати товар та сплатити зручним для себе платежем – саме так працює загальна схема для тих, хто шукає вигідні товарні позиції автомобільного світу. І лише Локатор разом з вами зможе забезпечити їхнє прагнення до комфортних покупок з будь-якої точки нашої країни.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus