Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[15-01-2022]

Модельний ряд позашляховиків Honda



Водії по всій країні продовжують вибирати кросовери та позашляховики з ряду причин. Вони пропонують багато місця як для пасажирів, так і для вантажів, привабливий стиль, продуктивність куди завгодно та більш впевнену позицію за кермом порівняно з їхніми аналогами-седанами.

Переглядаючи модельний ряд автомобілів Honda, ви знайдете загалом три позашляховика. Від міського HR-V і універсального CR-V до сімейного Pilot і авантюрного Passport — є позашляховик Honda, який підійде для будь-якого типу водія та стилю життя.

Щоб допомогти вам вирішити, яка модель найбільше підходить для вашого бюджету та потреб, Honda East зібрала цей інформативний посібник, щоб порівняти позашляховики Honda https://honda.ua/avto/. Ми порівняємо їх пліч-о-пліч, щоб допомогти вам визначити, що найкраще для вас.

Honda HR-V 2021 року випуску

Компактна модель Honda HR-V, яка володіє стилем і відношенням, є ідеальним позашляховиком для тих, хто веде активний спосіб життя. Потужність представлена у формі економічного, але потужного 1,8-літрового 4-циліндрового двигуна, який видає 141 кінську силу і 127 фунт-фут крутного моменту. Доступний повний привід дозволяє підкорювати стихію, коли матінка-природа не хоче співпрацювати. Стандартний 60/40 розділений другий ряд Magic Seat дозволяє налаштувати салон HR-V відповідно до ваших потреб у перевезенні вантажу. Доступний Honda Sensing пропонує водіям набір передових технологій безпеки, які допомагають водієві, щоб надати вам руку допомоги, коли вам це найбільше потрібно. Bluetooth HandsFreeLink дозволяє тримати руки за кермом, дивитися на дорогу та дає повний контроль над низкою технічних функцій. Додаткова система навігації Honda Satellite-Linked Navigation System гарантує, що ви завжди прибудете до місця призначення вчасно з Honda HR-V.

Honda CR-V 2021 року

Honda CR-V допоможе вам перетворити будь-яку поїздку на роботу в незабутню подорож від авантюрної поїздки на вихідних до ночі в місті. Скульптурні панелі, характерні фари та стильні легкосплавні диски допомагають виділитися з CR-V у морі звичайного. Першокласний інтер’єр включає в себе матеріали преміум-класу та інноваційні технології, такі як сенсорний дисплей аудіо-дисплея, що створює відчуття справді високого класу. Оснащений стандартним 1,5-літровим 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом — CR-V пропонує ідеальний баланс потужності та ефективності, щоб рухатися далі. Доступний повний привод у режимі реального часу з інтелектуальною системою керування дозволяє йти туди, куди інші позашляховики бояться йти. 

Honda Pilot 2021 року

Ідеальне рішення для зростаючих сімей, сміливий Honda Pilot пропонує просторі сидіння для 8 пасажирів. Завдяки стандартному 3,5-літровому V6 потужністю 280 кінських сил у вас буде достатньо м’язів, щоб перевезти всю команду через місто на футбольні тренування. Доступні преміум-функції Pilot включають оброблені шкірою сидільні поверхні, люк з електроприводом одним дотиком, капітанські крісла другого ряду і навіть мобільну точку доступу з тарифним планом від AT&T. 


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus