Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[15-01-2021]

Apple iPhone 13 – дата виходу, дизайн, характеристики



2020 рік ознаменувався тим, що через коронавірус багато підприємств тимчасово припинили свою діяльність. Це стосується і компанії Apple. Айфон 12 з’явився з деякою затримкою. Це сталося тільки восени. Однак фірма все одно не збирається зупинятися і незабаром всі побачать Айфон 13. Його випуск теж планується на осінь.

Також є інформація про те, що компанія випустить кілька модифікацій смартфона. Такими виявляться iPhone 13, mini, Pro, Pro Max. Одна з модифікацій нового смартфона не буде оснащена портом Lightning. Швидше за все, це буде iPhone 13 Pro. Більш цього, компанія замислюється взагалі прибрати цю технологію з усіх своїх смартфонів. Телефон же буде заряджатися за допомогою бездротової зарядки. При цьому, зарядний пристрій буде відсутній в комплекті і його доведеться додатково купувати.

Швидше за все воно буде коштувати близько 50 доларів. Можливо смартфон отримає реверсивну зарядку. Що стосується процесора, то він буде на всіх смартфонах досить потужним. Це буде чіп А15. Він 8-ядерний. Оперативної пам’яті 6 Гб. У версії Pro даний показник складе 8 Гб. Звичайно, дані показники багато хто може порахувати невеликими. Однак виробник в першу чергу прагне максимально збільшити тривалість автономного функціонування.

Обсяг сховища залишиться таким же, як і у 12 версії. На вибір покупця внутрішня пам’ять може становити 64,128,256 Гб. Топові версії можливо будуть мати 1 Тб пам’яті. Однак це ще не точні дані і все може змінитися. Якщо говорити про зовнішність, то великих змін чекати не варто. Швидше за все новий Айфон матиме такий же дизайн, як і Айфон 12. Краї будуть трохи незграбними, розмір телефону залишиться колишнім. Хоча знову ж таки, це тільки припущення. Зміни обов’язково торкнуться камер.

Новий Айфон отримає об’єктиви, які мають відмінну стабілізацію і фокусування. Звичайно, це не точна інформація. Однак варто враховувати, що найчастіше нові моделі смартфонів завжди мають поліпшені камери. У нового ж гаджета швидше за все на задній кришці буде 4 об’єктива. Спалах розміститься під основним камерним блоком. Раніше компанія вже розміщувала спалах таким чином.

Для чого це робити зараз, коли блок збільшився, невідомо. Наостанок варто згадати про дисплей. Швидше за все смартфон отримає екран Micro LED. При цьому, даний тип екрану компанія планує спочатку встановити на iPad і Mac. Після цього, він буде встановлений і на iPhone 13.

www.ukr.net


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus