Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[02-01-2018]

Триплекс – без нього не обійтись



Триплексом називається технологія виготовлення багатошарового скла, де між шарами прокладена тонка полімерна плівка. Кількість шарів визначає ступінь міцності скляного «пирога». Тому, чим їх більше, тим конструкція надійніше.

Виготовлення багатошарового скла - процес складний і відповідальний, успішно впоратися з яким можна тільки на сучасному обладнанні. На сьогоднішній день застосовується кілька методів виготовлення триплексного скла. Наприклад, метод пресування вимагає використання високої температури, під впливом якої матеріал підвищує свою твердість.

Термічний метод виробництва передбачає застосування плівки, з її допомогою шари склеюються між собою, утворюючи міцну конструкцію. Без використання термічної камери тут не обійтися.

Великою популярністю користується так званий заливний тип триплекса. Цей метод передбачає використання рідкого клею, за допомогою якого кілька шарів кріпляться один з одним, а для максимальної міцності їх виставляють під ультрафіолетові промені.

Відзначимо, що для виготовлення триплексу можна сміливо використовувати не тільки звичайну, але і загартовану скляну конструкцію різного виду: тоновану, різнокольорову, затемнену і т.п. Продукція з загартованого скла характеризується максимальною стійкістю і надійністю.

Отриману скляну конструкцію перевіряють за допомогою сокири або молотка. Такі інструменти допомагають перевірити ступінь міцності і безпеки скла.

Що впливає на якість триплексного скла?

Складно зробити триплекс надійним без використання високоякісної полімерної плівки, клею, а також самого скла. Саме тому, кваліфіковані майстри враховують ці особливості в процесі виробництва і звертають на них особливу увагу.

Абсолютна безпека і ударостійкість лобового скла дозволяє людині уникнути багатьох травм і каліцтв, тому важливо довірити процес виготовлення автомобільного скла перевіреному виробнику.

Скло-триплекс можна отримати з різними властивостями. Наприклад, для оформлення дверей воно може бути матовим або прозорим. Для вікон знадобиться виключно прозоре скло.

Новітні сучасні технології дозволяють створювати триплекс з шумоізоляційними властивостями, з електричним підігрівом для автомобілю і т.д.

Де використовується триплекс?

Продукція широко використовується в багатьох сферах життя, наприклад, в архітектурі і в будівництві. Триплекс використовується для створення автомобільного лобового скла, вікон, дверей, шаф, різних меблів, підлог і т.п. Його можна зустріти в поїздах, літаках, судах і в різних будівлях. Дуже часто він застосовується для виготовлення дзеркал. Дзеркальний триплекс володіє високими якісними особливостями і гарантує тривалий термін експлуатації.

За допомогою пофарбованої плівки можна отримати оригінальне триплекс-скло, при цьому його надійність і міцність залишиться на високому рівні.

Швидко і зручно замовити якісне лобове скло-триплекс можна ось тут. Тут можна зробити і ремонт лобового скла з триплексу.

Оригінальна триплексна скляна конструкція нікого не залишить байдужим і стане справжньою пам'яткою.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus