Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[12-01-2010]

Обращение Всеукраинской общественной организации «Украинская Рада Автомобилистов» к кандидатам в Президенты Украины



Именные обращения  разосланы каждому кандидату в Президенты Украины

Шановний(на) пане(пані) :

В. Ющенко, О.Рябоконь, М.Бродський, А. Гриценко, О. Пабат, В. Противсіх, І. Богословська, С. Ратушняк, С. Тігіпко, А. Яценюк, Ю. Тимошенко, В. Янукович, В. Литвин, Ю. Костенко, О. Мороз, О. Тягнибок, П. Симоненко, Л. Супрун.

Всеукраїнська громадська організація «Українська Рада Автомобілістів» закликає Вас, як кандидата у Президенти України, звернути увагу на проблеми громадян України, пов’язані з використанням транспортних засобів.

Не зважаючи на той факт, що в нашій країні офіційна чисельність громадян, які мають законне право на керування транспортними засобами, становить майже 15 мільйонів , їх громадянські права практично не захищені державою. Можливість реалізації в повсякденному житті конституційних прав та свобод цих громадян цілком залежить від примх державних контролюючих органів, що повністю монополізували право регламентувати діяльність в сфері дорожнього руху, майнових прав громадян стосовно володіння та експлуатації транспортних засобів.

В багатьох випадках ця діяльність не відповідає вимогам законодавства України. Автовласники примусово втягнуті в взаємовідносини з бюрократичними структурами, такими як ДПС, МРЕВ, АТЕ. Ця взаємодія базується на постулаті, що ми, громадяни-автовласники, при них, а не навпаки. Практично завжди автовласник залишається самотнім в протидії порушенням його прав з боку канцелярської та подекуди корумпованої системи.

На додаток, діюча влада України відвела автомобілістам роль невичерпного інвестора для непрозорих та коррупційних схем фінансування будівництва доріг, фінансування ЕВРО -2012 через встановлення надмірно високого розміру транспортного збору , поборів на дорозі в вигляді нерідко незаконних штрафів та хабарів.

Просимо Вас включити до складу Ваших програм кандидатів на пост Президента України питання щодо:
- внесення транспортного збору з власників транспортних засобів у вартість пального;
- перегляд та спрощення процедури державного технічного огляду транспортних засобів;
- внесення змін до Закону України про дорожній рух;
- затвердження 5 Лютого Днем водія.

Зі свого боку завжди готові надати консультативну та практичну допомогу у вирішенні цих питань, які є негайними та критичними для більш, ніж третини українських виборців.


З повагою,
Всеукраїнська громадська організація
«Українська Рада Автомобілістів»

 

Текст обращения предоставлен  "МАРИУПОЛЬСКИМ СОЮЗОМ АВТОВЛАДЕЛЬЦЕВ"

Автомир Донбасса
 


Отзывы

Оставьте свой отзыв

Николай 12.01.2010 14:19
Все правильно, только я не пойму, зачем 5 февраля делать Днем водителя, ведь и так есть День автомобилиста, который празднуем в последнее воскресенье октября.
Ответ Николаю 12.01.2010 22:57
5 февраля 2009 год

http://www.automir.in.ua/newsm.php?id=584
Николай 13.01.2010 09:17
Это понятно, что 5 февраля мы победили. Но зачем рушить традицию? А если в ....надцатом году будет что-то похожее, но в другой день, то дату Дня водителя опять придется менять?


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus