Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[10-11-2009]

По Тернополю ездит "Nissan" в марлевой повязке



Власник авто - Дмитро Мірошниченко - запевняє, що з сучасною епідемією можна боротися лише гумором і гарним настроєм, який він намагався створити, вигадавши от таку річ. Сам чоловік родом із Харкова, але останні декілька місяців провів у справах у Тернополі. Тернополяни, коли бачать на вулиці незвичайне авто, посміхаються і показували "люкс" (великого пальця - прим. авт.). - Ідея виникла тоді, коли почалася епідемія.

Проте з браком часу її вдалося реалізувати лише минулого тижня, - каже пан Мірошниченко.

- Уже з понеділка я їжджу вулицями Тернополя у своїх справах і спостерігаю за реакцією перехожих. Людям моя ідея дуже сподобалася. Коли вони бачать моє авто, то посміхаються. Чоловік завжди пропускає на пішохідному переході людей. За це дістає знак вдячності і вважає, що так має робити кожен водій, незалежно - крутий в нього автомобіль чи ні.

Епідемія більше надумана, адже людей помирало менше, ніж минулого року, каже Дмитро Мірошниченко.

- Я не міг не помітити цього автомобіля. Я стояв за кілька метрів до пішохідного переходу, аж раптом на дорозі зупинилося круте авто. Спереду на ньому висіло щось біле з намальованою усмішкою, водій, як виявилося, пропускав мене, - розповідає тернополянин Віктор.

- Не часто зустрінеш таку ввічливість. Побачивши усміхненого водія і зрозумівши, що це марлева пов'язка на його авто, в мене також з'явилася посмішка на обличчі.

Як на мене, це дуже гарна ідея. Молодець!

Источник:20minut.ua

Автомир Донбасса


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus