Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[02-11-2014]

Як визначитися з вибором мінітрактора



Китайські виробники пропонують нашому споживачу широкий вибір мінітракторів найрізноманітніших найменувань: DONGFENG, Xingtai, WEITUO, Jinma. Причому відгуки на них коливаються від захоплено позитивних до вкрай негативних. Причина цього криється в проблемі стандартизації продукції. Справа в тому, що одна і та ж марка минитрактора, може виготовлятися на декількох різних заводах, і при цьому комплектуючі між ними не завжди сумісні. Тому вибираючи мінітрактор китайського виробництва, потрібно звернути увагу не тільки характеристикам обраного трактора і відгуками про дану торговельну марку, а й отримати інформацію скільки років на нашому ринку працює імпортер.

Часто споживачі зупиняють свій вибір на вживаних японських мінітракторів, та
висловлюють бажання купити японський трактор , який  був у вжитку так як покупка нового доступна не всім. Окремо хочеться відзначити, що всі вони має досить таки велику напрацювання годин. Відповідно, мінітрактори, привезені з Японії вимагають заміни деяких деталей, ремонту і звичайного технічного обслуговування. Варто враховувати, що нові оригінальні запчастини будуть коштувати як новий трактор. Знайти схожі запчастини іншого виробника можливо, але зробити це буде не просто. Вони продаються в Європі з передпродажною підготовкою. У Німеччині фахівці ремонтують японські б / у трактора, підфарбовують, перевіряють двигунів, і продають дешевше. На жаль, в наші краї трактора надходять практично прямо з полів. Перед покупкою минитрактора бажано відразу дізнатися де його можна буде відремонтувати, так як по суті ви купуєте "кота в мішку".

Японські минитрактора - машини складні, і багато хто не може раобраться з важелями управління, а прочитати інструкцію японському зике не так то і просто.А знайомство з машиною методом "тику" часто призводить до поломок. Подумайте ще й про техобслуговування, так як вам знадобляться ще масляний, паливний і повітряний фільтри.

Досвідчені вже власники мінітракторів рекомендують перед покупкою згадати проблеми із старими іномарками і продумати шляхи їх вирішення. Сподіваємося ви зробить правильний вибір.

Источник: traktor.od.ua/kupiti-yaponskij-traktor-avtosalon-totus-avto

Автомир Донбасса


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus